Monday, June 3, 2013

Dengar cerita kau dah nak bertunang next year ??? Yeahhh .. Alhamdulillah lahhhh . Sebenarnyaaa aku mintakk break ngn kau pun adaa sebab . Bukan sebab aku tasuka kau ! Bukan sebab aku benci kau ! Aku sayang kau sangat ! Kau banyak sangat tolong akuuuu dalam pelajaran . Dan lain lain . Aku mintak break ngn kau sebab aku tahu kau still sayangkan Ex kau tu kan ? Kau still harapkan dia kan ? And Family kau pun sukakan dia kan ? Haa . Bagus sangat lah tu . And sebab tu lah aku sengaja cari pasal ngn kau . Aku saje buad kau sakit hati bagai . And aku saje je mintak break ngn kau . Sebab aku nak kau bahagia ngn dia .   And aku rasa kau bahagia sangat ngn dia . Lagipun nanti hidup kau senang ngn dia tu . Haaa . SORRY kalau aku takbgytau kau hal yang sebenarnyaaaa . BTW , Thanks for everything . Vans kau sentiasa dengan akuuuuu . Tiap tiap hari aku bawak pegi Class . Aku doakan kau bahagia dengan si dia ! Aminnn

Friday, September 14, 2012

Just nak cakap

Assalamualaikum , Kalau hang bacaaa post akuu nieh , aku tatau knaapaaa perasaan sayang aku still ada kat hang lagy , aku tatau knapaa aku takbole lupakan hang , walaupun aku ngn orang lain , hang seorang yang paham aku , hang seorang yang gilagila , hang seorang yang manjaa , hang seorang yg baikhati , serious ! knapaa masa hang mintak break ngn aku , hang takgtau aku yg hang nak break ngn akuuu sbb SPM ja ?? Kalau hang bgytau akuuu , Aku mmg tunggu hang lah weh ! Sumpah , tp , lepas kitaa break jaa , hang lost contact ngn aku , hang tak txt aku , hang tak call aku , hang tau dak masa tuu , aku mmg frust gyla ngn hang , aku rasaaa hidup aku takmcam duluu , sumpah ! lpas tuu , bilaa lama-2 dah , baru kitaaa start contact balik kan ? tu pun aku yg start duluuu and aku tapenah lupaaa number fone hang , num belakang kitaaa sama kan ? secara kebetulan kan ? HAHA , weh aku taleh lupakn hang , tau dak ? aku renduuuu nk gayut ngn hang , aku rendu nak texting ngn hang , tp , skrg nieh taleh dah , sbb sumaa tuu salah akuu !! aku p gatai carii pompuan lain , walaupun hang still sayang aku , aku mintaakkkk maaf sangatsangat , kalau buleee undur balik masaaa , aku nk hang gtau aku , hang break ngn aku sbb SPM jaaa , and aku sumpah ! aku sanggup tunggu hang


P/S : Aku harap hang bacaaa post aku nieh !:)

Friday, March 30, 2012

Smile

60 Minutes yang sangat bermaknaa !
Thank You So Much !
: ))

Thursday, March 22, 2012

You !
I never forget you and our memories
honestly ,
I love you damn much !




:N N A

Monday, March 19, 2012

:(

Rindu gyla tengok gambar-2 kita yang lama-2 duluu
Haaaa , :)))

Wednesday, March 14, 2012

Serious !

Serious , Ini serious ! mesti bantu diaa , Kuang Kuang
Harhar , Serious aku nak buad lagu ,
Terpendam gyla dalam hati , Tapi tada idea nak start !
Grrr ,

Tuesday, March 13, 2012

Homework

Grrrr , Banyak Gila Homework
Mood : Malas buat sementara waktu
Sementara jaa okay !!
Nanti larat baru buad
Kuang Kuang

Monday, March 5, 2012

Pentatonic !

PENTATONIC !!
Ehem-ehem , Sapaa yang main guitar dia tau lahh apaa tu pentatonic
Err , Baru nak belajar scale pentatonic , Tapiii buleh lahhh nak main
Jari kenaaa lajuuu , Insyaallah sehari dua nieh buleh lah kud
:DDD

Monday, February 27, 2012

: )

Ya Allah , Kalau aku dapat satu permintaan
Aku nak sangat masa tuuu patah balik
Insyaallah aku akan jadi yang terbaik untuk diri aku plus hang
Baru sekarang aku menyesal ,
Dulu adaaa ! takmau jaga elok-2 , Nieh lah manusia ,
Bila ada takmau hargai , Bila dah tada , Baru nak menyesal
Sorry to say lah Saiful Mirza !!
Masa takkan kembali balik lah weh !
Ia hanya menjadi satu kenangan dalam diri hang jaa
Btw , Aku redha jaa lah dengan ujian Mu Ya Allah
:))
Maybe nieh menjadi pengajaran buat aku !

Sunday, February 26, 2012

Maybe

One day you will miss me
<3

Friday, February 24, 2012

Jaming

Selepas hidup aku ........ , aku rasa kosong dan down , now aku rasa happy balik , sebab dapat lepaskan tension/tekanan yang aku hadapi dengan Ber-Jaming dengan kekawan aku , Fuhhhh , Lega , Salah satu aktiviti untuk melepaskan tension ,

Terima Kasih

Tempat Jaming : De Amira Motion Pictures ( DMP )

Friday, February 17, 2012

i waiting

Hoi , Lama kita tak message kan ? Last call bila yerk ? Lupa sudah ,
By the way , Aku tak harapkan apaa-2 dari hang , Cuma aku nak tau hang punyaaa kesihatan ? Pelajaran ?
Tuu jaaa , Plus , Aku tunggu message dari hang ,
Harap maklum
:D

Saturday, February 11, 2012

Please

Please , Aku nak engkau ,
Aku cemburu tengok depa adaaaaa ,
Aku rasa aku jaa tadak ,
Tolong lah
Tolong lah aku nak LESEN Bhaiii !

Friday, February 3, 2012

Fakta !

Lelaki tak mudah untuk menangis kerana wanita ,
Tapi , apabila lelaki menangis kerana wanita ,
Hargailah lelaki tersebut ,
Dan percayalah bahawa lelaki itu amat menyayangi perempuan itu

Sekian :D

Thursday, January 26, 2012

sumpah ! Aku rindu hang lah , tak terkata aku mia rindu plus aku mia sayang kat hang , bukan sayang dari manis mulut , tapi dari hati aku yang aku rasa cukup ikhlas menyayangi hang , Hang tau dak ?? hang belajaq elok-2 nah , Jaga diri nah , Kalau jatuh bangkit sendiri tau , makan banyak sikit , jangan duk diet jaaaa , bila hang rasa hang nak bebel kat aku , hang bebel lah nah , aku tak kesah pon , aku duk tunggu hang mia bebel jaaa , hang jaga lord of the RING tu elok-2 nah , lebih cantik kalau hang selalu pakai dia , errr ,

:D